Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MP

karma R^ mimochodem oproti socialismu je tu jedna drobná změna, je nám dovoleno o všem hlasovat tolikrát, dokud se nerozhodneme správně ;-)

4 2
možnosti
Foto

Ano, já to vím. Nechtěl jsem text komplikovat.

2 1
možnosti
ZP

moc jsem Vás nepochopil ...snažil jsem se , ale vytrhávat věci z kontextu doby a ty poté aplikoval na dnešní dobu ....ne děkuji ....asi patří te mzi lidi co chtějí jen brát a neumí dávat ....

1 2
možnosti
Foto

Čtěte podruhé a najdete paralely.

1 2
možnosti
MT

Skvěle napsáno, naprostý souhlas ! R^[>-]

3 2
možnosti
Foto

Jak pan Hollande tak pan Michel mají naprostou pravdu.

Označujete je za soudruhy ale komunistické myšlení zůstalo vám-právě komunisti měli představu, že existuje jediná pravda a hlasování musí být jednotné.

Po roce 1989 jsme se dostali do demokracie a v ní naštěstí rozhoduje většina-přesně to se stalo a v EU rozhodla většina.

A je zcela logické, že ten kdo se nechce podílet na většinou schváleném postupu EU, chce jen využívat výhody a nenést obtíže Eu, by měl uvažovat o vystoupení z EU.

U nás je takových šílenců co by chtěli spáchat politickou a ekonomickou sebevraždu vystoupením z EU jen naprosté minimum a tedy zcela jistě možnosti vystoupit z EU nevyužijeme.

4 9
možnosti
Foto

Nebudu vás nijak komentovat. Tolikrát jste potvrdil, že nerozumíte vůbec ničemu, jen velmi rád plácáte, takže to nechám být. Jen jste napsal další nesmysl. Databáze to snesou.

10 2
možnosti
  • Počet článků 651
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1688x
Občan, člověk. Často zděšený z toho, co vidí, slyší, či čte. Který se chce ještě za svého života dožít lepšího režimu, než byl ten rudý…
Ale vidím, že se do toho „socíku“ chce většina lidí v tomto státě vrátit.