Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MJ

Hezký den.

Ovšem pochopení slov toho moudrého muže záleží na individualitě. Na okolí které toho jednotlivého vytváří, na životních zkušenostech, na sociálním postavení, na osobních zájmech, na vzdělání (jak kterého, že) . Nebude nikdy klídek na blogách. Lidé si ta moudrá slova trochu uvědomují ale přece se pohádají o kraviny, které do sféry slov ve Vašem článku patří. Nu a my dva nejsme vyjímkou.

1 0
možnosti
Foto

Dobrý den pane Jirásku. Proto jsem pocítil nutkavou potřebu slova toho pana profesora poskytnout dalším čtenářům. Zdržuji se všech komentářů, protože lépe to neumím napsat. Jsou to nesmírně (nejen moudrá) slova.

4 0
možnosti
ZH

R^

Tak tohle smazat nemůžou, naopak první odstavec by měl být nahoře na stránce všech diskusí.

3 0
možnosti
PZ

Dobre napsano. Je nejlepsi zbavit se takovych predsudku a proste pomluvit s nejakym tim Rusem nebo Nemcem a poucit o jejich kulture.

Vzdyt Rusove nam dali Puskina, Cajkovskeho,Tolstoje Nemci zase Goethe,Bethoven,Bach a jine. Ale vetsinou co slysime je Stalin a Hitler.

4 0
možnosti
  • Počet článků 651
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1688x
Občan, člověk. Často zděšený z toho, co vidí, slyší, či čte. Který se chce ještě za svého života dožít lepšího režimu, než byl ten rudý…
Ale vidím, že se do toho „socíku“ chce většina lidí v tomto státě vrátit.