Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PS

Karma! Až poslední komunista zemře v domově důchodců rozčílením při sledování televizních novin, možná konečně otevřu láhev staré slivovice a oddechnu si. Nepřeji nikomu nic zlého, jen by bez toho komunismu na světě bylo zase o něco líp.

7 0
možnosti
Foto

Bez komunismu může sice být na světe o něco lépe, ale bez komunistů bude na tom světě o hodně hůře, neboť pak kapitalisti z vás vytlučou veškerou nadhodnotu hlava nehlava. Takže nelze čekat, že v onen slavný den vůbec nějakou starou lahev slivovice budete mít vůbec v rezervě.

1 9
možnosti
MC

R^Karma. Bohužel pořád tu smrdí. Neschopnost a závist jim stále svítí na  "rovnou" cestu.

6 0
možnosti
Foto

Článek je názorným dokladem toho, že první věc, které se musí tzv. demokraté učit, je demokracie. Totalita v médiích, na kterou si havlisté po převratu zvykli, dříve nebo později skončí, a pak budou podobné články i jim samotným časem připadat směšně Rv

0 16
možnosti
Foto

To mi připomíná něco o potrefené huse.

8 0
možnosti
Foto

Geniální článek.

Jen jsem si chvílemi nebyl jistý, zda nepopisujete náš demokratický vzor USA. Ale v USA počet popravených byl podstatně vyšší než u nás za vlády KSČ.

1 15
možnosti
Foto

A co takhle trochu porovnávat srovnatelné? Třeba počty popravených ve vámi opovrhovaných USA a v tehdejším SSSR (pro vysvětlenou pro vás, to je dnešní vámi obdivované Rusko)?

8 1
možnosti
Foto

Připomínat, připomínat a připomínat R^

A na to konto bych si dovolil doporučit dva skvělé romány Jaroslava Žáka: "Konec starých časů" a "Na úsvitu nové doby". Kdyby mi někdo řekl, že se na motivy Února dá napsat humoristický román, nikdy bych tomu nevěřil. Žákovi se to povedlo skvěle.

12 0
možnosti
Foto

Jsem rád, že jste změnil názor na nový systém a zařadil jej pro sebe z nepřijatelného na přijatelný. Karma.

3 0
možnosti
Foto

Nezměnil.

Omlouvám se všem za krajně neúpravný článek.

Nebýt zítřejšího ohavného výročí, nepublikoval bych jej zde.

3 0
možnosti
  • Počet článků 651
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1688x
Občan, člověk. Často zděšený z toho, co vidí, slyší, či čte. Který se chce ještě za svého života dožít lepšího režimu, než byl ten rudý…
Ale vidím, že se do toho „socíku“ chce většina lidí v tomto státě vrátit.