Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

I90v12a80n 22M32a40r44e15k

26. 11. 2014 20:34

Pokud jste přispíval jen poznámkami pod bloggy či pod články  dalo se to ještě "zkousnout". Tento "blog" to je ale "síla", jste totiž věrný protipól Cendelína či jak se ten týpek jmenuje ? No ono to je jedno ale v každém případě by ste si Vy dva mohli podat ruku (a možná že i se s,Vyvadilem ne  ? ! ? !) 8-o

A propos jakým "typem" písma jste zplodil ten svůj "výtvor" ? ! ? ! Hrůza ! Rv

4 4
možnosti
Foto

Máte potíže? Kupte si medvídka mývala. Pokud vás irituje písmo, pak je tam: Calibri, Arial, Helvetica, sans-serif. Pro Win Vista a vyšší Calibri, obstojný font, ostatní platformy disponují Arialem, Macy Helveticou, a pro Warpy, OS2 a podobné zbývá sans-serif. Máte potíže? Kupte si medvídka mývala.

1 1
možnosti
JS

Dobře, pane Závladský, ale co s tím? Máte představu jak to řešit?

2 0
možnosti
PK

P55a55v16e98l 11K21r53á83l

26. 11. 2014 20:02

Karma,když už takový stát jako je Finsko,které po rozpadu SSSR striktně odmítalo vstup do NATO jako neopodstatněnou záležitost o tom nyní slovy nejvyšších představitelů uvažuje,je dostatečný důvod se tímto tématem zabývat.A není samo,více severských států o tom uvažuje a ať mi tady někdo z kremlobotů tvrdí že tyto státy lezou do zadnice USA.Rusko JE agresorem a Putin se chová jak Hitler,jak ústupky takovému režimu dopadají ví každý.Ač byl Mnichov zrada,nyní jsme my v pozici zradit,nebo podpořit spojence před agresorem.

10 0
možnosti
Foto

Souhlasím. Nastínil jsem svůj postoj a cením si, že věcně argumentujete. Dokonce, kdybyste argumentoval opačně, byl bych výsostně spokojený. Ale kremrole neví, co je to argument. Znají jen: viz níže.

3 1
možnosti
Foto

,,Samozřejmě, pátá kolona Ruské federace, tuzemští kolaboranti, Přátelé Ruska, komunisté i kryptokomunisté (a nedivil bych se, kdyby byli dodnes řízeni NKVD, či dnes GRU) vyvolají bouři nesouhlasu."

Copak mi to jenom připomíná?A nevíte proč8-o? Alespoń někteří z těch, co pamatují:-/ Ten ,,bohatý" slovník, přesné definice nepřátel a jejich zařazení hodné špičkových kádrováků, i jiných bolš.kádrů, a lid.soudců;-€;-O:-/ Už jen chybí KDO NEJDE S NÁMI, JDE PROTI NÁM A S TAKOVEJMA  ZATOČÍME. Tak nějak po našem, soudružky, a tak,že:-(

4 12
možnosti
Foto

Kokokoko- dák. Věcný popis vás tak popudil, že jediným argumentem je lalalala z Rudého práva.

5 3
možnosti
Foto

Zprávy z USA jste viděl?

2 1
možnosti
Foto

To si myslíte, že čumím jen na Novu?

2 0
možnosti
SN

:-)   Než něco takového zplodíte, přečtěte si, prosím, článek p. Haase, v současné době na PL. Myslím, že má lepší informace a hlavně...úsudek, než Vy !

2 7
možnosti
Foto

Ano pan Haas na PL je přesnou ukázkou nemyslícího stupida. Předpokládal jsem už v článku, jak zde všichni z vaší grupy začnete stříkat.

8 2
možnosti
  • Počet článků 651
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1688x
Občan, člověk. Často zděšený z toho, co vidí, slyší, či čte. Který se chce ještě za svého života dožít lepšího režimu, než byl ten rudý…
Ale vidím, že se do toho „socíku“ chce většina lidí v tomto státě vrátit.