Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J97a97n 38P80e27c19h13a

28. 4. 2015 22:32

Pane Závladský, je to tak a je to k vzteku. Bohužel, celá EU se svou sebevražednou sociální a imigrační politikou si jede na stejné vlně. Většina voličů je státem uplácena či oblbována. Tudy už podle mne cesta nevede. Myslíte, že by bylo reálné zavést opět selektivní volební právo?

1 0
možnosti
Foto

Nerozumím. 98% majetku je zprivatizováno, ekonomika je řízena soukromokapitalistickým byznysem, stát se nechává oškubávat desetitisíci podnikatelů a kdejaký jouda zde blábolí cosi o socialismu. Kdepak, ten vypadá jinak, vážení X

2 1
možnosti
AK

Ono to bude spíš nedorozumění.

Tato filipika je namířena zejména proti sociálnímu státu, tedy proti sociálnímu, důchodovému a zdravotnímu zabezpečení obyvatel a tomu, že to stojí peníze.

Je to jen záměna blízkých slov sociální x socialistický.

0 0
možnosti
MT

Spis nez "super-socialistický" a "korporátně-fašistický" bych to spis nazval 'super mafialni' s 'organizovanou kriminalitou'. Kdyby byl "super-socialistický" tak nenecha lidi spadnout do platebni neschopnosti - tim nemyslim dluhy a nesplaceni, ale ztratu prace, nemoc a jako nasledek neschopnost platit zakladni povinne nemale ucty, mnohe patrici statu. A take ztrata prace, prijmu, bezdomovectvi.

1 0
možnosti
Foto

Ta slova mohou mít v jazykovém smyslu význam zcela synonymický. Proč hledat nová slova pro jev, který známý a umíme jej definovat už známými termíny.

1 0
možnosti
MT

Autore, přesně tak to je !  R^

4 0
možnosti
Foto

Děkuji. Kdyby si to ráčilo uvědomit tak 95 % voličů, měl bych o hodně spokojenější spánek.

4 0
možnosti
OP
AK

Je to už čtvrt století, kdy lidé vystoupili proti poměrům, kdy mocní, kteří mysleli jen na sebe, kárali ty dole, že se málo snaží. Proti poměrům, kdy politika byla považována za obživu lidí, kteří nemají odborně ani lidsky na to, aby se živili nějak poctivěji. Proti poměrům, kdy konexe a známosti byly důležitější než podaný výkon.

Mám radost, že jsme tyto poměry dokázali překonat...

1 0
možnosti
Foto

SRY: a v čem jsme jsme je jaksi překonali? Výsledek je zcela stejný, spíše horší.

1 0
možnosti
  • Počet článků 651
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1688x
Občan, člověk. Často zděšený z toho, co vidí, slyší, či čte. Který se chce ještě za svého života dožít lepšího režimu, než byl ten rudý…
Ale vidím, že se do toho „socíku“ chce většina lidí v tomto státě vrátit.