Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Atentat na blogy se povedl. Podtrhnul bych větu: "Výstupní formáty (nadpis/perex/tělo) jsou graficky odpudivé, nerespektující proporce, normy i estetiku." Že nas nebavi podivat se na vyslednou podobu našich blogu a stydime se za to, to asi citi každy autor, a co huř, ja už jsem přestal čist aji ostatni blogy. Vypadaji odporně a hnusně jak moja susedka po litru čuča. ;-€

3 0
možnosti
Foto

I52v47o 27C80i97l97i17c29h

3. 3. 2015 20:41

Osobně mám trošku problém i s tím, že video z TýTrubky je přes celou stránku a po spuštění má na stranách černé pruhy, ale budiž. Víc mi vadí to neskutečné zpoždění u vkládaných příspěvků v diskuzi - oni to snad před vypuštěním kontrolují osobně, jinak si to neumím vysvětlit ;-)

2 0
možnosti
Foto

Nene. Nemají dobře vyřešeny pravé hlavičky proti cachování.

1 0
možnosti
Foto

J95a80k56u13b 68R73o97t75h

3. 3. 2015 20:29

"My mu nerozumíme. Ale my mu věříme.":-)

Ale vážně, kolego, popsal jste pro IT grupu srozumitelně, co jim já jako laik, neschopen používat jejich kardasijštinu, vysvětlit nedokážu. Velice děkuji.R^

3 0
možnosti
Foto

Werich: R^

Nejhorší je, že toho mám 12 stránek A4 ve Wordu (bez obrázků) toto je jen výtah. A děkuji též.

3 0
možnosti
LH

Cituji: Systém ničí randomizované názvy..."

Vaše čeština je opravdu vysoce intelektuální, určena asi jen pro "intelektuály".

0 7
možnosti
Foto

I71v89o 24C22i33l98i41c12h

3. 3. 2015 20:10

Odhadl bych, že tento vyčerpávající článek byl určen primárně programátorům toho nového rozhraní. Stejně tak bych odhadl, že zrovna Vám nebyl určen téměř zcela jistě ;-)

13 0
možnosti
FS

PS: Rád bych přidal i své poznatky, ale stále se do administrace vlastního blogu nemohu dostat. :-)

Problém zřejmě bude v tom, že jsem měl jiné heslo k diskusnímu účtu a jiné tam. Ale nějak mě to už nebaví jim po desáté psát. :-/

0 0
možnosti
BK

Vidíte, pane Závladský: možná ještě zůstavájí technické problémy, které se časem jistě podaří vychytat, ale jedno je stejné: stále se vesele bonzuje a v tomto směru se jistě- k vaší radosti, nic nemění;-). Tak by mě zajímalo, kdo měl včera takový velký zájem mě natřít???? ( A neponižujte se, prosím, zde hrát na morálku).

P.S. A co se týče mě, tak musím říct, že kdykoliv jsem měla tech. problém a oslovila emailem redakci, vždy bylo vše rychle a ve slušnosti odstraněno.

0 7
možnosti
LS

No ještě aby vám to odstraňovali neslušně, to by tak hrálo.:-)

5 0
možnosti
Foto

Dlouhý článek v jazyce, kterému nejsem schopen porozumět. Starý systém jsem znal jen velmi krátce a vyhovoval mi. Nový systém znám zatím taky jen krátce a vyhovuje mi, i když s ním mám problémy. Například bych rád vložil video ovšem jak, to mi zůstává utajeno. Ale časem na to příjdu. Snad. Chci říct. Blog je jen hra. My jsme hráči, kteří občas cosi vypotí a šoupnou to veřejnosti k nahlédnutí. Proto si myslím, že ten systém by měl byt co nejjednodušší.

1 0
možnosti
Foto

Ne. Jsou zde autoři, kteří chtějí dbát na formu svých článků a ti již tu možnost nemají. (Na vložení videa tam máte tlačítko.)

3 0
možnosti
Foto

Tak tak. A divíte se tomu ve srovnáním např. s tunelem Blanka? Nebo s projekty jako IZIP? A registrem vozidel? ATD.

Existuje jeden pěkný editor pro komentáře (momentálně si nevzpomenu na název), který umí vše potřebné.

Podstata je, že při zadání práce má vždy přednost  "synoveček" před odborníkem.

Vám karma!

4 0
možnosti
Foto

Ten CKEditor vůbec není špatný, ale musí se správně nakonfigurovat. Tady v tom zakázali naprosto všechno, co zakázat šlo.

Předtím tam používali modifikovaný TinyMCE, který byl o třídu horší.

0 0
možnosti
Foto

Hned jsem běžel na Váš článek kolego a těšil se, jak zase ničemu nebudu rozumnět...což se více méně potvrdilo:-), jsem si ale jist, že Vaše připomínky jsou relevantní...a předpokládám...ne, raději věřím...že si je přečtou tam, kam jsou mířeny a pomohou stávající stav vylepšit.;-)

10 0
možnosti
Foto

Jste nezdolný optimista!

3 0
možnosti
  • Počet článků 651
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1688x
Občan, člověk. Často zděšený z toho, co vidí, slyší, či čte. Který se chce ještě za svého života dožít lepšího režimu, než byl ten rudý…
Ale vidím, že se do toho „socíku“ chce většina lidí v tomto státě vrátit.