Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Protože něco,co rozděluje lidi,nemůže fungovat už z principu.Svoboda,podvádět a okrádat lidi a dobře si žít na jejich účet,se bohožel moc nelíbí těm okrádaným,ani je li jejch okrádání organizováno státem.Jakékoli dělení na nerovnoprávné skupiny,dříve či později skončí krachem,nebo dokonce přímým násilím.

0 0
možnosti

Ano, říci to lépe a úsporněji už ani nelze.R^

3 0
možnosti

A14d35a51m 30S37t72a61v14a

8. 11. 2014 18:34

"....Vinou presidenta Beneše....": Takový hňupárny číst, to je na pováženou. Ten člověk, co to napsal, zřejmě vůbec neví, co předcházelo roku 1948, jakou sílu SSSR v Evropě představovalo, a hlavně, jak SSSR svou sílu získalo. Jedinou vinou, že socialismus ala SSSR vtrhlo do Československa, bylo fašisticko- nacistické Německo, které rozpoutalo v Evropě takové poměry, že Západ, který také vůči Německu zaspal, ty Německem nastolené poměry  byl schopen zvládnout jen a jen s pomocí SSSR. A SSSR si mohlo diktovat. Čí vina byla, že SSSR ovládl Polsko a další země Střední Evropy, autore? Vysvětlíte nám to?

4 3
možnosti

Tu valku ale rozpoutalo Nemecko se svym spojencem SSSR - SSSR za to bylo i vylouceno ze Spolecnosti narodu.

1 0
možnosti
Foto

Problémem kapitalismu je, že nefunguje o nic lépe než socialismus. Obrazně řečeno, platí, že zatímco kapitalismus pajdá na pravou nohu,, tak socialismus zase pajdá na tu levou. Oba systémy umí tak pouze socializovat ztráty.

0 7
možnosti

No staci porovnat zivotni uroven ... Nebo si proste zajit do obchodu a rozdily by mely byt viditelne i pro jedince vaseho typu, ze?

9 0
možnosti

L39u50d61ě36k 23K44r48á59l

8. 11. 2014 17:05

to je naprosto přesné. vynikající článek, gratuluji

9 0
možnosti
  • Počet článků 651
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1688x
Občan, člověk. Často zděšený z toho, co vidí, slyší, či čte. Který se chce ještě za svého života dožít lepšího režimu, než byl ten rudý…
Ale vidím, že se do toho „socíku“ chce většina lidí v tomto státě vrátit.