Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Nerozumím. Vy zde popisujete normální kapitalistický režim, který, jsk se ukazuje, nefunguje. Aby jste to nemusel přiznat, tak jej bezdůvodně nazýváte socialismem. Proč ? To Vám propaganda již tak rozryla mozek ?

2 1
možnosti
Foto

Problém je, že ten popletený propagandou jste vy.   Socialismus je veškerá systematická a institucionalizovaná agrese, která omezuje volný výkon podnikání v určité společenské oblasti a kterou vyvíjí kontrolní orgán, zodpovídající za úkoly spojené s nezbytnou sociální koordinací v dané oblasti.

3 0
možnosti
Foto

Lidem je vždy bližší košile než kabát a pokud je zde systém, který umožňuje chytrým okrást ty hloupé, tak ti chytří vždy těm hloupým zdůvodní, že to vlastně dělají pro jejich dobro.   Jako vždy karma. R^

1 0
možnosti
Foto

Nepochopí, že kabát bez košile hřeje stejně mizerně.

0 0
možnosti
Foto

Fakt je ten, že přesně takto se vyvíjelo postupné a neustálé schvalování regulace nájemného, jehož 100leté výročí se blíží. Bylo snad poprvé odsouhlaseno v r. 1915. Ale hádejte proč?

1 0
možnosti
Foto

Kdo je viníkem? Jen socialisté.

0 0
možnosti
  • Počet článků 651
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1688x
Občan, člověk. Často zděšený z toho, co vidí, slyší, či čte. Který se chce ještě za svého života dožít lepšího režimu, než byl ten rudý…
Ale vidím, že se do toho „socíku“ chce většina lidí v tomto státě vrátit.