Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Vyborny clanek, autore. OP jsem se take kdysi prokazoval, ted mi sice staci jen ridicsky prukaz statu Connecticut, ale i v USA pozoruji tlak levice pro dokonalejsi identifikaci/kontrolu obcana. Rad bych Vas souhlas clanek pretisknout na mem blogu, muj kontakt ma zvlastni chlivek na titulni strance. Adresa blogu je www ceskycaj com. Budte zdrav!

0 0
možnosti
KZ

Muj e-maill: Kliment.Zadkevic@tele2.se

S pozdravem

Kliment Zadkevic

Kalmar Sverige

0 0
možnosti
KZ

Pane Zavladsky muzete me kontaktovat? Zijeme ve Svedsku, OP nemame, ale takovou

svokbodu projevu jako mate v Cesku u nas nemame!

0 1
možnosti
Foto

Rád Vás kontaktovat budu, jen musíte nějakou kontaktní adresu zanechat. :-)

0 0
možnosti
Foto

No jo, ale bez občanky bych tady, ve svobodném tisku, nemohl diskutovat Rv

3 2
možnosti
IF

Nikdy bych jim OP neposlal, to bych se toho raději vzal anebo si zvolil pseudonym ;-)

2 3
možnosti
PN

P93e87t59r 12N92ě46m94e78c

22. 2. 2013 21:56

a bude hur :-/

7 0
možnosti
Foto

P66e11t55r 32U47g66r19i31n

22. 2. 2013 21:29

Palec nakonec R^! Tohle by měli dát do učebnic na základce ...

5 1
možnosti
JH

J95a29n 38H41l41e29d56í28k

22. 2. 2013 21:18

máte správný názor, ostatně jako vždy, ale tentokrát se mi přece jenom zdá, že by muselo být při zrušení občans průkazů zajištěno, aby ve státě žilo 10,5 mil slušných, férových a pracovitých lidí. Když však  značný počet, cca 5 milionů lidí požaduje pravidelné a včasné vyplácení desítku rozmanitých sociál dávek, domnívám se, že je k tomu velmi zapotřebí mít dobrou evidenci, včetně znalostí adresy a sociál poměrů. Protože původně S karty měly také zabránit těm uřvaným matrónám početných rodin, aby si nevyřvávaly dávky na pěti místech, nebo městech.

0 2
možnosti
IF

Socialismus a nesvoboda jsou spojené nádoby. Jedno bez druhého jen živoří.

2 1
možnosti
Foto

Výborný článek a velká karma R^:-) Už jenom ty čipy chybí a nebude rozdílu mezi námi a dobytkem. Vláda vytváří jenom iluzi svobody a je smutné, že někteří této iluzi podléhají... "Být ovládán znamená být při každém pohybu zaznamenán, zaprotokolován, zaregistrován, ohodnocen, orazítkován, změřen, oceněn, zdaněn, puncován, propuštěn, zmocněn, oznámkován, pokárán, zaneprázdněn, vyřazen, usměrněn, korigován. Pod záminkou veřejné užitečnosti a ve jménu obecného zájmu být využit, prozkoumán, odírán, vykořisťován, zmonopolizován, vydírán, vysáván, klamán, okrádán." (Pierre Joseph Proudhon)

10 4
možnosti
IF

A někteří svou hlavu do té oprátky strkají dokonce dobrovolně, radostně, s chutí i nadšením a ještě by to nutili všem - vizte níže :-/

7 2
možnosti
MK

Nemyslím si, že OP nějak výrazně ohrožuje svobodu. Ani si nepamatuji, kdy sem ho naposled ukazoval a už vůbec ne, kdy ho chtěla po mně policie. Uvítal bych ovšem, kdyby se všechny možné doklady sloučily do jednoho elektronického.

5 9
možnosti
IF

Výborně! To už o nás budou vědět fakt úplně všechno :-/

4 4
možnosti
  • Počet článků 651
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1688x
Občan, člověk. Často zděšený z toho, co vidí, slyší, či čte. Který se chce ještě za svého života dožít lepšího režimu, než byl ten rudý…
Ale vidím, že se do toho „socíku“ chce většina lidí v tomto státě vrátit.