Diskuse

Milý soudruhu Hollande

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ja nevim kde mate problem ? Kdyz vetsina rekne A a ja chci B musim to prjmout a nebo vystoupit a mam svoje B ! Punkt

0 0
možnosti

Az Vam dva stopari v aute reknou, ze chteji do Parize, tak vystoupite?

1 0
možnosti

ČlánkuR^R^R^. EU jsem od určité doby přestala chápat. Možná právě kvůli těm paralelám. Dodnes dostávám "kopřivku" ze slov kolektiv, solidarita apod. Zvláště tou "solidaritou" nás teď tlučou hlava nehlava. Však to známe - pár kaček "na Vietnam", vštěpování toho správného internacionálního cítění a solidarity atd. To peskování p. Hollanda mne vrátilo o mnoho let zpět. Ti, co hlasovali, jsou přece zodpovědni jedině a pouze své zemi a voličům, ne té samozvané silové "dvojce".

Kéž by Unie bývala byla koncipována jako svazek volného obchodu, bez přerozdělování a dotací, které jsou korumpující na všech možných úrovních, od mezistátní až po samosprávní.

3 1
možnosti
Foto

Jen pro připomenutí:

Skvělý Farageův projev: Nechci žít v Evropě ovládané Německem - YouTube

Nigel Farage: Imigrační politika EU vysvětlena - YouTube

!!!!

0 1
možnosti
Foto

R^ Nejprve přijde chaos. Po něm stopro diktatura. A obávám se , že toliko tam je cíleno. EU je v agonii. Již dávno. A zvolila proto tuto cestu. Jako východisko. Zničit národní státy. Vytvořit ,,nového člověka". ,,Hrdého" Evropana. Čili= poslušného. Máte pravdu, že v tom se od kom systému prakticky v ničem nelišíRv Z t.zv.demokracie je demokratura!!

1 1
možnosti

Včera jsem šla raději spát, než abych dočetla ty Hollandeho ubohosti. Jen si pořád říkám, že asi jsou lidi všeobecně blbí, když jejich představitelé jsou tak nebetyčně blbí. Za článek karma

1 1
možnosti

Podpis, souhlas. Děkuji za článek.

4 1
možnosti
Foto

To jsem netusil ze se hlasite k levici,coz vyplyva z toho ze Hollanda oznacujete jako sveho soudruha

1 3
možnosti

Myslím si, že totáč jste pojal až zbytečně moc tvrdě a současnou situaci zase příliš měkce. Komunista Hollande s Genossin  Merkle nejsou žádnými představili Franci či Německa, jsou to jen loutky, které někdo vodí. Bohužel se domnívám, že máme nový rok 1938 a chystá se "nový  Mnichov". Jen to "krachující nacistické" Německo leží poněkud více  západní směrem  a führera zatím nikdo neviděl

1 2
možnosti

Pane Petře, o vystoupení z EU jsem taky několikrát psal a bylo to mnohem dřív, než se staly současné patálie, o škodlivosti a vyděračském charakteru dotací, taktéž. Rovněž mne zaujal Váš postřeh, že jsme komunismus vlastně vůbec neopustili, je to pravda, naši občané jsou komunismem a s ním spojenými restrikcemi, povinnými platbami a regulacemi tak nasáklí, že si již ani nic jiného nedovedou představit. Proto bude odchod z EU velmi problematický. Vládní, socialistická garnitura jej nikdy nenavrhne a případná petice s dostatečným počtem hlasů sic referendum vyvolá, ale ono neprojde. Kdo by chtěl jít z pohodlného nicnedělání a braní za to peníze v luxusní kleci do nebezpečného života s vlastní zodpovědností, spolehnutím se na vlastní síly, bez povinných plateb vytvářejících iluzi zabezpečení? Po svobodě jednání i ducha dnes již skoro nikdo ani neštěkne. Naši občané již byli dávno odnaučeni se svobodně chovat.

5 1
možnosti
Foto

Já o tom také psal zavčasu a varoval i před vstupem.

Že to garnitura nenavrhne je evidentní. Jsou součástí socialistického systému. 

Jediná cesta je svrhnout je. Svrhnout je v okamžiku, kdy jsou slabí a podcení důležitou věc. A to je teď.

3 2
možnosti