Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Karma!

Jen jednu maličkost by to chtělo - opakované lékařské potvrzení o způsobilosti. Jako my odrostlejší musíme mít kvůli autu. Nakonec, je to zbraň nejnebezpečnější.

1 0
možnosti
Foto

Pokud si počtete ty navazující články na http://www.svobodny-svet.cz (zde je publikovat nebudu), tak zjistíte, že je to v řadě případů naprosto formální prohlídka (plus šarlatánské metody psychologů).

Ale máte pravdu, že auta jsou zbraní daleko nebezpečnější, s daleko fatálnějšími následky.

0 0
možnosti

V mém případě trochu přesvědčujete přesvědčeného. Nikdy jsem nebyl tolstojovec a nenastavoval ochotně druhou tvář.Souhlas.R^

1 0
možnosti
Foto

Já ani tak nechtěl přesvědčovat ty, co vědí, ale ty, co podléhají státní propagandě. A děkuji Vám.

2 0
možnosti
Foto

I45v24o 33C46i25l30i96c84h

17. 5. 2015 15:12

Coverovy texty znám (škoda, že už přestal psát), ovšem Vy jste to rozvedl mnohem přehledněji a čtivěji R^

2 0
možnosti
Foto

Jsem již drahně let ze školy pryč, ale z tohoto grafu "Graf 2 - Tatáž závislost v některých státech (PeTaX)" jsem jelen.

Autor tam patrně zapomněl dát do pravé stupnice správně údaje. A vůbec jsou ty sloupce nějaké zmatené. Nelze se v nich vyznat a bez číselných údajů postrádají jakýkoli smysl.

Že by v Rusku byl jen třikrát více vražd než v malém Lucembursku?

A v malém Lucembursku že by bylo více vražd než ve zbylých západních státech celkem.

A kolik tedy bylo v Rusku, předpokládám, že ročně, celkem vražd? 22?

A v Řecku, Švýcarsku a Rakousku nula nebo "skoro nula" (netrefil se pořádně)?

Chtělo by to, pane Závladský graf opravit nebo vyhodit. Je naprosto matoucí.

0 0
možnosti
Foto

Máte tam přidaný výklad (až pod grafem 3, protože ten „nový, moderní a progresivní“ systém neumožňuje mezi obrázky přidat odstavec.) :-/

2 0
možnosti
Foto

Ozbrojená společnost, je mravná společnost a není tak snadné dopouštět se vůči lidem individuálního, nebo legalizovaného násilí.   

Protože institut státu je založen na páchání agrese proti  majetku a svobodě soukromých vlastníků, je jasné, že potřebuje neozbrojenou společnost. 

Za mě karma. R^

9 0
možnosti
Foto

Rozumě napsáno s patřičnými argumentyR^

2 0
možnosti

Mohu mít, autore, jednu prosbu. Myslíte, že bych mohl Váš blog používat jako argument v diskusích? Pochopitelně, nic nebudu vytrhávat, jen uvedu odkaz. Myslím si, že jste téma zpracoval precizně a bylo by škoda, kdyby to zapadlo. Ptám se, protože už jsem jednou narazil a tvůrci se moje " odkazování " nelíbilo.

4 0
možnosti
Foto

Naprosto bez problémů.

V licenční smlouvě portálu mám jasně uvedeno, že články lze bez omezení šířit, pokud bude zachováno jméno autora článku.

3 0
možnosti
Foto

I10v52o 64C35i77l56i86c94h

17. 5. 2015 15:29

Zajímavý odkaz, díky. I když zde porovnávají pouze vraždy a zabití legálně drženou zbraní a ne celkovou kriminalitu, je zde přesto jasně vidět, že žádná jasná korelace není. Ještě zajímavější by byly informace, kolik lidí se legálně drženou zbraní dokázalo ubránit i beze střelby. Ale to holt asi málokdo někam hlásí. Před časem jsem četl odhad FBI a i mne samotného překvapilo jak vysoké to číslo bylo. Bohužel odkaz nyní nemohu najít :-/

3 0
možnosti

Jsem držitelem ZP a vlastníkem zbraně, ale od té doby, co jeden kamarád před pár měsíci ve zkratu způsobil šílenou tragédii, jsem daleko opatrnější v obhajování subjektivního práva mít za pasem něco, co může způsobit během pár vteřin katastrofu.

0 0
možnosti
Foto

J15a94k36u72b 49R70o67t76h

17. 5. 2015 11:45

Děkuji za statistiky, pane kolego. R^ Ovšem slyšíme: Pistolky jsou špatné, áno, držitelé ZP jsou potenciální vrazi, áno, kdo chodí jakkoliv ozbrojen, vyvolává násilí, áno, a tak dále, a tak všelijak sluníčkovo levicově podobně.:-/

6 0
možnosti
  • Počet článků 651
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1688x
Občan, člověk. Často zděšený z toho, co vidí, slyší, či čte. Který se chce ještě za svého života dožít lepšího režimu, než byl ten rudý…
Ale vidím, že se do toho „socíku“ chce většina lidí v tomto státě vrátit.