Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

K panu prezidentovi Hachovi....velmi me mrzi, ze tento clovek je neustale vykreslovan jako zradce a pritom to byl, dle meho, z moralniho hlediska ten nejlepsi prezident, ktereho jsme meli ;-( Velmi bych ocenil, kdyby se nekdo zasadil o ocisteni jeho jmena a to, aby se mu dostalo takoveho vnimani, jake si zaslouzi!! Me spise zajimaji dejiny monarchie a k tem pozdejsim se teprve prokousavam.....je treba znat vsechny souvislosti deju, ze? ;-)

1 0
možnosti
Foto

Do značné míry s Vámi souhlasím. To těsně poválečné hodnocení bylo příliš prvoplánové a zkratkovité. Vinu na tom nese už tehdejší vliv KSČ.

0 0
možnosti

Pokud zminujete Jozefa Tisa nemel byste tam zaradit i Augustina Volosina? Ostatne podle mne zrovna on patril k tem lepsim ceskoslovenskym politikum.

1 0
možnosti
Foto

článek je o presidentech. Byť uznávám, že Tiso nebyl českým, jistým logickým způsobem do toho výčtu patří. Rozbor všech politiků je prací na plný úvazek a spíše na disertační práci, než na blog.

0 0
možnosti
Foto

Velice dobrá práce kolego...historie je naše...a nikdo nám ji "nevezme"tak proč o ní něco nevědět. Pojal jste to věcně, já se na to podíval trošku s nadhledem a úsměvem.

http://sisa.blog.idnes.cz/c/314736/Bylo-jich-deset-a-mame-jedenacteho-aneb-od-Masaryka-po-Zemana.html

v některých věcech je však nevědomost přímo ostudná...

http://sisa.blog.idnes.cz/c/316063/General-Alois-Elias-aneb-zname-svoje-hrdiny.html

0 0
možnosti
Foto

To je v pořádku, pane kolego. Oba Vaše články jsem četl. A jsou vynikající. Já to pojal trochu šířeji, tak mi to déle trvalo.

0 0
možnosti
  • Počet článků 651
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1688x
Občan, člověk. Často zděšený z toho, co vidí, slyší, či čte. Který se chce ještě za svého života dožít lepšího režimu, než byl ten rudý…
Ale vidím, že se do toho „socíku“ chce většina lidí v tomto státě vrátit.