Dobrý den, můj přítel,

15. 12. 2015 11:00:00
Je to občas veselé, když člověk někde zveřejní svou mailovou adresu, jak se dobré duše celého světa hned starají, aby člověk neživořil, nedřel tady za nějaký mrzký peníz, ...

... neudřel se k smrti a z bídy nezdivočel a mohl si i nějaké to mléko a strdí dovolit. Zrovna dnes mě vytrhl z nejhorší bídy tento (podáno bez úprav):

Dobrý den, můj přítel,

Doufám, že nebudete vystavovat ani zradit tuto důvěru a věří, že se chystám uvalit na vás ke vzájemnému prospěchu našich rodin. Byl jsem při hledání někoho, kdo s tímto stejným příjmením, takže když jsem viděl své jméno, byl jsem tlačil, aby vás kontaktovat a zjistit, jak nejlépe můžeme vzájemně si pomáhat.

Jsem Ronan Lavelle, výkonný funkcionář, všeobecné provozní a regionálního účetního spoléhání Bank Ltd, Londýn Velká Británie. Věřím, že je přáním Boha, abych narazit vám na vyhledávání teď. Mám důležitou obchodní jednání chci se s vámi podělit, které věřím, že vás bude zajímat, protože je to v souvislosti s vaším příjmení a budete těžit z toho. jeden z našich zákazníků, občan vaší země měl pevný depozitní účet u naší banky v roce 2004, které v hodnotě součet £ 7,100,000.00 (sedm milionů sto tisíc liber). Datum splatnosti tohoto vkladu smlouvy byl na 2007. smutně on byl mezi oběťmi smrti v katastrofy zemětřesení 26. května 2006 v Jawa, Indonésii, který zabil více než 5000 lidí.

On byl v Indonésii na služební cestě a to, jak se setkal s jeho koncem. Moje banka management je ještě vědět o jeho smrti, věděl jsem o tom, protože to byl můj dobrý přítel, jak jsem jeho účet důstojník. je svobodný, nezmínil některý další příbuzný / dědice při otevření účtu, když uvedl ve svém spisu, že bude později vpřed jeden z jméno jeho příbuzným, jako jeho další příbuzný / dědic zjevný pro účet, který on dělal ne splněny před tím, než se setkal s jeho smrtí.

Minulý týden, Moje banka vedení požádalo, že bych měl dát návod, co dělat o jeho finanční prostředky, je-li obnovit smlouvu. Vím, že se tak stane, a to je důvod, proč jsem hledal prostředky zvládnout tuto situaci, protože pokud moje banka Ředitelé se stane, aby věděl, že je mrtvý, a nemají žádné dědice (nejbližší příbuzný), budou mít finanční prostředky pro svou osobní potřebu, takže nechci, jako se to stalo. To byl důvod, proč, když jsem viděl své příjmení, byl jsem šťastný a já jsem teď hledá pro vaše spolupráce / partnerství, aby vás jako nejbližší příbuzný / Dědic na tento účet, protože máte stejné příjmení s ním a my Centrála banky uvolní tohoto fondu na vás. Tam je o žádné riziko; transakce bude provedena za legitimní uspořádání, které bude chránit vás z jakéhokoli porušení zákona.

Nejsem chamtivý člověk, takže jsem naznačuje, sdílíme fondu, 50 %/50 % pro obě strany. Dejte mi vědět, svou mysl na to a prosím, považovat tuto informaci jako přísně tajné. Půjdeme přes detaily, jakmile jsem obdržíte urgentní odpověď.

Pro zachování důvěrnosti v této transakce i nám bude líbit, aby prostřednictvím e-mailu pro tuto chvíli.

I když jsem předvídat svůj souhlas s tímto návrhem partnerství, chci, abyste mi poslat váš níže úplné informace je k tomu, aby mě znovu profilu fondu, aby vaše jméno jako nejbližší příbuzný příjemce / dědice:

Váš kompletní celé jméno:

Vaše kontaktní adresa:

Váš přímý mobilní telefonní číslo:

Vaše hlavní zaměstnání:

Odeslat do osobního kontaktu e-mailovou adresu: ronanlavelle57@outlook.com

Přeji vám vaše drahá rodinu, Boží požehnání, ochranu a bezkonkurenční přízeň v letošním roce a vždy.

Díky v očekávání svého neodkladnou reakci.

Tvůj kamarád

Ronan Lavelle.

**********************************

Milý Ronalde, můj přítel.

Děkuji ti za tvá vlídná slovesa plná porozumět si vzájemně já/ty. Neobyčejně mě těšit a lískat mě po my life, že ty hledal jsi někdo se stejné příjmení, mám jako já, které ti nahned vypíchlo oka, když ty četl.

Píšeš ty hodláš se mnou vyrazit se – jak u vás říkáte – fifty-fifty o ten účet u vaše banka (Bank Ltd, Londýn Velká Británie), na kterém teď ležet mrtvola neužitečná £ 7,100,000.00 (sedm milionů sto tisíc liber). A je mi very sad, že ta mrtvola v Jawa Indonesii zašla at May 26, 2006 s tvým přítel, který uvedl, že bude později vpřed, zatímco ty dříve vzad.

Co na tom, že dědic zjevný pro účet, který on dělal ne splněny před tím, než setkal se s jeho smrt. Než takový shit u něj se stát, to he had much toil with a pick and shovel (and bucket), než takový penis získat a do safe u tebe (and your director) vkládat.

To já rád přát i vaše banka (a regionálního účetního spoléhání Bank Ltd, Londýn Velká Británie), že regulace tak důkladné, že ty and your director svět bloumat a špendlík v zemi rýt left and right, až duše spravedlivá kormidlovat k já. Teď focus ke věc:

Ačokli, jak říkáš, jsi jeho styčný důstojník (liaison-officer) já opravdu very promising, že banka tvoje mně (že to příjmení zdědit) návod měl dát, co dělat o jeho finanční prostředky, je-li smlouvu obnovit. Že koupit ten dar za 50% a 50% a do kouta života nemít práce muset nechat dělat já srdce velké.

Já když vidět tvoje přímení (i jméno of course), tak já radovat se na obálka pošty jako malý Ransdorf. Kterak slunce se zářit a brát si hnedka nůž aby já ostříhat mohl hned svoje bezcenná koruna v (naše banka/vaše banka) a spolupráce/partnerství tak nauzlovat k sobě.

Poslat ti jen málo záloha na ta tvoje starost o moje blaha aby tvoje blaha netrpět ta nezištná námaha ku já a tvoje chidren nemuset jako prst sám holý chodit město, nebo muset tvá wife chodník šlapat podél a zpět. I think, that tak € 50.000 by to spravit? Nebo mít větší kapsa na ten expenditure s ten účet mrtvý jak raroh sám?

Jsem si naprosto jist, že tam je o žádné riziko; transakce bude provedena za legitimní uspořádání, které bude chránit vás z jakéhokoli porušení zákona, protože nejste chamtivý na obě strana halb und halb.

Pošlete mi také svou mysl na to a prosím, považovat tuto informaci jako přísně secret as Bond 007 her Majesty. Půjdeme přes detaily, spáleniště a rozbouřené river, jakmile jsem obdržíte urgentní odpověď.

Pro zachování důvěrnosti v této transakce (naše značka/vaše značka) i nám bude líbit, aby prostřednictvím e-mailu pro tuto chvíli sdělili mi by post kolik takových silly dicks, lean idiots, monkeys descended the tree, skočí na to tobě v roku vždy?

Přeji ti, dear friend Ronan, také drahou rodinu, Boží požehnání, ochranku a bezkonkurenční přízeň v letošním roce a vždy za stejné, nebo ještě lepší kam slunce nemůže jít muset nechat shnít.

A o písku vy nechat pít a kámen jíst za mé name, surname, address, and phone number a zaměstnání as well.

Your sincerly Petr (Lavelle, když myslíš...)

*********************

PS: Jen v rámci edukace dodávám, že na takového maily zásadně NIKDY neodpovídáme! Ani v rozčilení záporně, natožpak kladně! Cílem je jen potvrzení, že vaše mailová adresa je platná a živá.

(Psáno pro Svobodný Svět)

Autor: Petr Závladský | úterý 15.12.2015 11:00 | karma článku: 23.09 | přečteno: 1178x

Další články blogera

Tato rubrika neobsahuje žádné články...

Další články z rubriky Ostatní

Ladislav Jakl

Dělají z nás ženy! Nebo jen hlupáky?

Jsme všichni obětmi tajemného spikleneckého experimentu, kdy pomocí přísad do potravin globální vládci nadělají z chlapů zženštilé hermafrodity, neschopné plodit děti?

28.3.2024 v 18:55 | Karma článku: 29.69 | Přečteno: 582 | Diskuse

Milan Šupa

Čerpejme sílu ke vzestupu z prožití reality Ducha

Myslím, tedy jsem! Tato slova jsou lež! Jsou omylem! Kdo je akceptuje, sází na falešnou kartu a promrhává svůj život. Ztotožňování vlastní jsoucnosti s rozumem a myslí je tou největší tragédií, která nás může postihnout.

28.3.2024 v 16:13 | Karma článku: 0.00 | Přečteno: 52 | Diskuse

Jiří Herblich

Slovo, které radí člověku je Božské tím, že chápe princip Božství

Kdo najde slovo své jako Božské tím, že uvěří. Ten najde slovo společné jako svoje a bude to slovo Boha v člověku.

28.3.2024 v 6:28 | Karma článku: 0.00 | Přečteno: 25 | Diskuse

Yngvar Brenna

Jakou chcete budovat společnost aneb pryč s Velikonocemi

Skutečně je to něco, za co máte utrácet peníze i čas a úsilí, abyste ty dopady potírali, či alespoň pokoušeli, byť zcela marně, zmírnit? Přece jde o to, jakou chcete budovat společnost.

28.3.2024 v 1:56 | Karma článku: 15.66 | Přečteno: 302 |

Jan Andrle

Nový oblek

Jak slíbil, tak udělal. Sliby se mají plnit, že. A já to stihnu nejen do vánoc, ale dokonce do velikonoc. Tady to je, přátelé blogeřníci.

27.3.2024 v 22:17 | Karma článku: 19.79 | Přečteno: 527 | Diskuse
Počet článků 651 Celková karma 0.00 Průměrná čtenost 1687

Občan, člověk. Často zděšený z toho, co vidí, slyší, či čte. Který se chce ještě za svého života dožít lepšího režimu, než byl ten rudý…
Ale vidím, že se do toho „socíku“ chce většina lidí v tomto státě vrátit.

Smoljak nechtěl Sobotu v Jáchymovi. Zničil jsi nám film, řekl mu

Příběh naivního vesnického mladíka Františka, který získá v Praze díky kondiciogramu nejen pracovní místo, ale i...

Rejžo, jdu do naha! Balzerová vzpomínala na nahou scénu v Zlatých úhořích

Eliška Balzerová (74) v 7 pádech Honzy Dědka přiznala, že dodnes neví, ve který den se narodila. Kromě toho, že...

Pliveme vám do piva. Centrum Málagy zaplavily nenávistné vzkazy turistům

Mezi turisticky oblíbené destinace se dlouhá léta řadí i španělská Málaga. Přístavní město na jihu země láká na...

Velikonoce 2024: Na Velký pátek bude otevřeno, v pondělí obchody zavřou

Otevírací doba v obchodech se řídí zákonem, který nařizuje, že obchody s plochou nad 200 čtverečních metrů musí mít...

Kam pro filmy bez Ulož.to? Přinášíme další várku streamovacích služeb do TV

S vhodnou aplikací na vás mohou v televizoru na stisk tlačítka čekat tisíce filmů, seriálů nebo divadelních...