Diskuse

One way ticket

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pane Petře není co dodat.R^

0 0
možnosti

Zde je odkaz na slova vysokého představitele OSN: http://echo24.cz/a/ihsgj/v-evrope-je-moc-evropanu-vezmete-si-migranty-radi-osn  Takže podle OSN je v Evropě moc Evropanů a dále ,,je třeba ROZBÍT národní jednolitost států EU". A to i přes odpor původních obyvatel. 

Nikdy jsem nebyl příznivec konspiračních teorií. Ale tady něco smrdí. Máe v Evropě nejmodernější techniku a bojeschopné armády a nedokážeme čelit invazi lidí, kteří sem přicházejí s holým zadkem.

Jak praví klasik - cui bono?

3 0
možnosti
Foto

Když si přečtete definici fašismu a definici bolševismu, tak spíše kulminujeme k fašismu.   Problém imigrace způsobují západní státy svou politikou v zahraničí a motivují jí svou politikou doma. 

Protože stát tyto problémy způsobil, je hloupé chtít, aby tyto problémy zároveň vyřešil, protože jeho řešení budou vždy násilná.  Jak proti migrantům, tak proti starousedlíkům.   Jediným řešením je méně státu. Zrušme sociální dávky pro migranty, veřejnou finanční podporu neziskových organizací zaměřených na migranty, zrušme minimální mzdu pro migranty a regulace, které omezují jejich zaměstnávání (zákoník práce atd.) a omezují jejich případné podnikání. Povolme starousedlíkům diskriminaci a trestejme útoky na cizí majetek a životy. Výsledkem bude, že valná většina problémů zmizí.

5 0
možnosti
Foto

Já vím, pane Kšíre. Jen se snažím napsat to pro masy lidí tak, aby to pochopily.

2 0
možnosti
Foto

J66a20n 47P27e83c43h45a

27. 9. 2015 18:32

Pane Závladský, máte můj naprostý souhlas. Ale z čeho ten Eurobolševismus pochází? (Teď jsem o tom zrovna diskutoval s blogerem Milanem Radkem) Podle mne to není plán, podle mne to je jen důsledek toho, že nám vládnou politické nuly; profesionální politici, kteří kromě židlí různých zastupitelstev nepoznali nic jiného a kteří by si v normálním životě nevydělali ani na slanou vodu. Kromě nich tu máme různé odborníky a experty přes sociální začleňování, pomoc potřebným - čti Romům - atd. jejichž "neziskovky" nevykazují takřka žádné výsledky, ale živí se na tom slušná skupina jejich zaměstanců. Za peníze daňových poplatníků.

Nic proti pomoci, ale jde o tu míru.

Domnívám se, že evropská politická elita je naprosto zdegenerovaná a vůbec si neuvědomuje, že její nápady a projekty musí také někdo platit - a to je ta pro ně nenáviděná střední vstva, která ovšem vytváří opravdové hodnoty.

Ale jak z toho ven? Obávám se, že zhnědnutí nebo alespoň mírnému nacionalismu se nevyhneme. Babišovi jeho otočku nevěřím, Konvička je pro mě konzistentní... neagitutju, ale jiné řešení nevidím. A to nejen u nás, ale v celé Evropě.

3 0
možnosti
Foto

V jádru to píšete dobře. Ale obrana vlastních hodnot, dětí, manželky, rodiny, obce, přece není žádné hnědnutí. Já vím, že narážíte na výrok: Ein Volk, Ein Reich, ale rozlišme podstatu. Ten Hitlerův výrok obsahoval agresivní záměr, cíl  Zcela stejný výrok v dnešní době hovoří o obraně. A to je velký rozdíl. Máme právo (i povinnost) hájit tyto naše hodnoty, i když je paní Anděla Mrkalová proti.

6 0
možnosti
Foto

R^ Ano. Včetně ,,jádra pudla". Cílem je zničit ,,národní státy". Ač ony jsou a byly základem současné Evropy. Jsou však brzdou pro EU coby ,,jednotnou říši", řízenou z jednoho centra. A tomu je podřízeno vše, za jakoukoli cenu!Princip diktatury, takřka se nelišící od bolševickéRv

17 0
možnosti

P45e22t20r 95K67a85p63l20a68n

27. 9. 2015 17:58

Cítím potřebu příspěvek pana Jiroudka, se kterým plně souhlasím, doplnit o drobnou poznámku. Ta diktatura se od bolševické neliší vůbec, protože její podstata bolševická je.

8 0
možnosti