Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PJ

... Afrika by se měla postavit na vlastní nohy. ...

Ale to je přesně to co Západ nechce. A to byl jeden z důvodů proč zamordovali Kaddáfího.

0 0
možnosti
MP

Francie, VB, Itálie, Švédsko a další jsou zaplavovány uprchlíky (spíš ekonomickými imigranty). Je to stejné, jako kdysi z přelidněné Evropy pluly lodě do Ameriky. Jak dopadlo původní obyvatelstvo, to víme. My dnes máme výhodu, že jsme technologicky vyspělou společností a neměli bychom mít problém s obranou. Nestojíme tady přece jen s tomahawky a noži.

Západoevropské země nezvládají příval a jediné, na co se zmůžou je, že chtějí výpustný ventil směrem na východ.

1 0
možnosti
JH

Jenom na okraj: poslal mi kamarád autentickou reportáž z toho, co se děje v jižní Italii. Tam už se lidé mohou jenom modlit, nebo poslat tanky.Rv

1 0
možnosti
Foto

Ano, viděl jsem nějaká videa. Je to už daleko za hranou drobných excesů.

0 0
možnosti
PT

Souhlas,  dnešní invazi z Afriky a mohamedánska,  to je naprosto totožná situace jako válka, kdy se valí invazní armády do země, a ve válce už holt nemůžou platit jakási pahumanistická dogmata o tom že tohle dělat musíme a tohle dělat nesmíme. Tady jde o budoucnost našich potomků aby jednou nemuseli z vlastní země prchat s holým zadkem před kriminalitou, vražděním a znásilňováním.

Co dokážou dělat např. s kriminalitou ve státě afričané v USA kde se snaží už 150 let je integrovat to vidíme v realitě a to jsou potomci rodičů kteří tvrdě pracovali jako otroci na plantážích.

1 0
možnosti
Foto

Ano. Amerika má zcela stejný problém. Dosud se racionálně chová jen Austrálie a Malajsie. Namířili na ty čluny děla. Obrátili se a po druhém neúspěchu se vrátili do Afriky.

1 0
možnosti
JH

Už jsem o tom myslím i psal. Tenhle problém nemá řešení. Vy ho přesně analyzujete, ale časem ho vyřeší násilí. Tak to bylo, ja a bude. Bohužel.!

0 0
možnosti
Foto

Tomu „řešení“ bych se raději vyhýbal, jak nejdále to půjde. Ale když nebude zbytí, co naplat. Každý člověk má plné právo se bránit agresi.

0 0
možnosti
Foto

R^ K tomu není co dodat. R^

1 0
možnosti

Stát je neefektivní mašinerie sám o sobě. EU je stát na druhou a OSN stát na třetí. Jediné štěstí, že nemá tak velký rozpočet.:-/

1 0
možnosti
JC

S titulkem Vašeho článku nesouhlasím.

Masové přistěhovaletctví z Afriky totiž něco řeší: agonii Evropy, ničené šílenou EU.

2 0
možnosti
Foto

Což je ovšem masochistický závěr. ;-D

0 0
možnosti
Foto

jo...i kdybych připustil, že je konáno v dobré víře...což je většinou vždy bez relevantních informaci pocitová záležitost.

0 0
možnosti
Foto

Myslím, že ten Shikwati má informace velmi dobré.

Ovšem u nás už média masírují veřejnost smyšlenkami, aby bosá hlava měla kam couvnout, až obrátí a začne tvrdit, že je přijímat prostě musíme.

0 0
možnosti
  • Počet článků 651
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1688x
Občan, člověk. Často zděšený z toho, co vidí, slyší, či čte. Který se chce ještě za svého života dožít lepšího režimu, než byl ten rudý…
Ale vidím, že se do toho „socíku“ chce většina lidí v tomto státě vrátit.