Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JT

Tak snad jen k článku - DÍK! Budujeme opět radostné zítřky a smyčka se utahuje, zaměříme se na něco, něco jiného (horšího) ignorujeme. Nechť žije vševědoucí a všeobjímající stát, dokud nezdechne. R^ Přežijem?

1 0
možnosti
Foto

Tak tady jsem v rozpacích.

Ukázkový byl případ prohibice v USA (podrobnosti si jistě každý rád najde). Viz též Žák a Rada, kdy (v knížce) rozvoje fotbalu na školách dosáhli tím, že jej zakázali.

Kuřba v restauracích - nevím, zda současné omezení mělo nějaký neblahý vliv na návštěvnost a tržby. Problém tu je v pasivním kouření. Huliči ať si plíce dehtují, je to jejich věc, ale proč je mají dehtovat i mně, jsa nekuřákem?  Pokud je nekuřáků ve společnosti víc, pak by se ovšem měla hulící menšina podřít nehulící většině. Což by bylo demokratické.

Registrační pokladny se "osvědčily" na Slovensku, takže tohle je zbytečné komentovat.

Hrací automaty - jejich vliv na psychiku mi dostatečně předvedl jeden můj kamarád, který těmto mašinkám propadl (ještě mi i nějakou stovku dluží) a skončil velmi neblaze. Některým pitomcům je nutno pomáhat i proti jejich vůli. Hazardní hry by měly být povolené pouze tam, kde ku hře je třeba použít větší fyzické síly, aby si naše mládež poněkud vylepšila kondici. Např. ovládací páku jednorukého bandity doplnit protizávažím cca 14,5 kg (aby mohly hrát i dámy).

Princip "fašismu" a vůbec všelikého ovládání jednoho druhým má dvě důležité věci. Jednoho, který chce ovládat, a druhého, který chce být ovládán. Pokud lid ovládán býti chce, marno brojiti proti ovládačům.

Hezký zbytek dne.

2 1
možnosti
Foto

Demokratické není podřízení se těm co dobrovolně lezou do kuřáckých hospod místo aby si zašli do nekuřácké. A už vůbec není demokratické nařizovat někomu jaký druh služby musí povinně nabízet.

6 0
možnosti
Foto

Celkem není co dodat. Snad jen že revolta jednotlivců bude tvrdě potlačena za nadšeného jásotu otroků.

7 0
možnosti
OF

Komunistický blábol. Všechny normální státy si spočítaly, co stojí kouření.

V těch státech je cena zdravotní péče desetinásobná./ při platech vyšších

2,5 až 3x /. To si myslíte, že budete kouřit, chlastat a felčárci vám budou

za směšnou mzdu skákat kolem zadku a denně číst články s své neschopnosti a nenažranosti ? Včera jsem byl na semináři. Dostali jsem nějaký materiály, v úvodu je psáno, že internu mladí nechtějí dělat a pokud ano,tak v Německu. Čím schopnější mladý lékař, tím větší odhodlání odejít z toho absurdistánu . Tatko situaci hodnotí profesoři interny. Lékaři a sestry jsou zavalení administrativou stejně jako za komunistů. chybí písařky, písařky chtějí větší platy než zdravotní sestry, umí přece 3 slova latinsky a psát na stroji.....Já jsem valcíř, kdo je více, chtělo by se říct po přečtení vašeho článku. Obdobný idiotismus jsem už dlouho nečetl.Práci lékaře dnes diriguji

úřednici na kraji, úřednici na ministerstvu, pojišťovny,všelijaké komise, které

nemají o medicíně páru a jiní blázni .... v celém světě vědí ,že léčba následků kouření je  mnohem dražší než nějaká spotřební daň vybraná od kuřáků, jen  někteří idioti tvrdí opak.  Co je největší zdravotní riziko pro evropskou populaci ?Vysoký krevní tlak. Co je druhém místě ? Kouření.

Běžte se léčit !!!!;-€;-€;-€

3 4
možnosti
Foto

Jak víte, že to je kouření? Uveďte jediný výzkum, který by tohle potvrzoval. Který by odfiltroval veškeré ostatní vlivy jako exhalace z dopravy, z průmyslu, nevhodný životní styl, škodlivé potraviny, jedy místo léků apod. Troufám si tvrdit, že takový výzkum nikdo nikdy neprovedl a veškeré výsledky kterých bylo v tomto směru dosaženo jsou jen stejnou interpretací jako když prohlásíte, že podle statistik je většina nehod způsobena střízlivými řidiči a proto je nebezpečné usedat do auta jinak než nalitej. Tabák znali a využívali lidé dlouho předtím než poznali rakovinu. Kouření se v celém světě omezuje, ale rakovina nijak na ústupu není. To nějak moc nesedí dohromady.

4 0
možnosti
Foto

I41v23o 67C10i93l84i27c69h

10. 4. 2015 8:16

Perfektně jste to popsal R^

4 2
možnosti
JR

J62a68r13a 75R69a73n50k

14. 4. 2015 9:59

Jiste ze to perfektne popsal, ale stejne se to zmeni a pak se Vam to take bude libit;-)

0 0
možnosti
ZJ

Pane Závladský .... pro mě JASNÁ VĚC!R^ ... a karma nádavkem:-)

4 1
možnosti
Foto

Pane Závladský, vážím si Vašich blogů, vaši práce kterou si s nimi dáváte aby byly poctivě vyargumentovány. Co se týče těch cigaret si ale myslím, že jste sklouzl k populistické verzi. 

Stalo se mi zrovna na velikonoční pondělí, kdy z mého kamaráda z dětství, kterého si vážím pro jeho inteligenci a přehled, vypadlo: „Však to kouření není zdraví škodlivé, zatím to nikdo nedokázal!“ Sklapla mi brada. Tak mne to odzbrojilo, stejně jako i teď, tady u vás. 

Už mne o tom smradu nebaví polemizovat. To je poprvé, co jsem Vám nedal karmu.

2 1
možnosti
Foto

Ale to jste nečetl dobře! Já píšu, že kouření nepochybně není zdravé! Jen druhou větou říkám, že je to na zodpovědnosti (a ohleduplnosti) každého jedince!

3 0
možnosti
PS

Vám asi to hulení vozí výhradně vlakem a až přistanete s rakem ve špitálu,rád si od nás ostatních necháte zaplatit drahou léčbu a budete se klepat před zubatou,že,autore?

0 4
možnosti
Foto

Naprosto typická prázdná, demagogická argumentace. Uvědomujete si vůbec, kolik kuřáci odvádějí státu na spotřební dani? To že to stát prošustruje (nebo dá Babišovi) je daleko důležitější!

5 0
možnosti
  • Počet článků 651
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1688x
Občan, člověk. Často zděšený z toho, co vidí, slyší, či čte. Který se chce ještě za svého života dožít lepšího režimu, než byl ten rudý…
Ale vidím, že se do toho „socíku“ chce většina lidí v tomto státě vrátit.