Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Nejhorší je, že konkurence mezi operátory je pouze fiktivní. Neviditelná pracka trhu šla do ... kopru.

Moje hrátky s T-mobilem tu nebudu líčit, myslím, že je každý zažil také.

Nevím, co tomu říká naše právo, ale pokud se prodlužuje smlouva, tak by měly platit stejné podmínky. U T-m. si prodloužíte smlouvu, ale napálí vám jiný (dražší) tarif a basta. Neb původní tarif zrušili.

Takže mezi přáteli a rodinou používáme Skype, v přírodě kapesní vysílačky (protože tam mobilní signál vesměs není).

0 0
možnosti
Foto

Já volám mamince přes zahradu hlásnou troubou. ;-D Ani na to nepotřebuji paušál.

Problémem je, že Skype před nedávnem koupil Mrkvosoft a už velmi účinně odstraňuje všechno, co bylo jeho předností a vnáší do něj své vychytávky (totálně na 3,14ču).

0 0
možnosti
ZH

R^

Jen dodám, že když jsem v diskuzích na netu chladil hlavy rozvášněné vstupem T-Mobile na český trh, tak semi smáli, že "teprve s bohatou firmou se všechno správně rozběhne"

A měl jsem bohužel pravdu. Schválně, vzpomínáte si jak spolu Eurotel a Paegas urputně bojovali? Když už nešlo snižovat ceny, tak se předháněly v poskytovaných službách? V Deutsche Bank na mě koukal jako na zjevení, když jsem chlapovi ukázal, jak mi funguje telefonbanking. U nich to znamenalo v té době, že někdo zvedl v bance telefon a následovala výměna hesel a dlouhých čísel PIN a TAN. Tak tenhle konkurenční boj okamžitě po příchodu T-Mobile přestal. Němci nás dohnali a v cenách možná i předehnaly. :-/

0 0
možnosti
Foto

Pane kolego,

Myslím, že trochu fabulujete.

1. Každý ví nebo by měl vědět, že předplacenou kartu je třeba pravidelně dobíjet. Myslím, že každého půl roku, jinak operátor, z pochopitelných důvodů, to číslo zruší.

2. Každý uživatel by opravdu měl vědět, že "neomezený tarif" neznamená neomezený po celém světě a co se týče připojení na Internet, tak už vůbec ne.

A když se překročí operátorem stanovený limit, tak jsou prostě odchozí hovory zablokovány.

Elementary dear Watson. Jsou to koneckonců peníze operátora, které při roamingu v cizině létají vzduchem.

A ještě k tomu "neomezenému tarifu". Je to pár měsíců, co tady plakal a lkal jeden autor, že mu sebrali číslo ze kterého odesílal mnoho tisíc SMS zpráv.

Jistě, ten tarif je pro občany a ne pro to, aby nějaká firma zasílala zdarma SMS SPAM.

0 0
možnosti
ZH

Máte sice pravdu, pak se ovšem dostáváme k výrazům jako "neomezené volání, či tarif" nebo "Flatrate". Vyznam slov"Neomezené volání/tarif" je naprosto jasný a žádný operátor by neměl mít právo předělávat výklad češtiny. Být soudcem, tak operátora odsoudím k hodně mastné pokutě. :-)

1 1
možnosti
DS

Z celého srdce děkuji, pane Závladský, za vzevrubnou informaci. Jen manžel se mi teď směje ještě víc než obvykle, že (mám taktéž "neomezený tarif") říkám babičkám, aby si neplýtvaly kredity, že jim zavolám "zadarmo". Hezký večer.R^

0 0
možnosti
Foto

Věci „zadarmo“ bývají nejpodezřelejší, často nejdražší. ;-D

3 0
možnosti
  • Počet článků 651
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1688x
Občan, člověk. Často zděšený z toho, co vidí, slyší, či čte. Který se chce ještě za svého života dožít lepšího režimu, než byl ten rudý…
Ale vidím, že se do toho „socíku“ chce většina lidí v tomto státě vrátit.