Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Měl byste být přesnější:

.. a všechny své křišťálově čisté peníze dal na KŘIŠŤÁLOVOU charitu.

;-)

0 0
možnosti
KO

Pane Závladský, omlouvám se Vám i všem zájemcům o "Křišťálového Standu", ale protože jsem na Vás nenalezl jiný kontakt, musím bohužel zvolit tuto cestu a poprosit Vás o informaci ze zcela jiného soudku: Poslední dobou mne značně znejistilo užívání velkých písmen (versálek) v názvech jazyků (nikoli programovacích!). Protože jsem nikde na internetu nenalezl zmínku o změně pravopisných pravidel a protože vím, že jste na toto téma uveřejnil řadu velice zajímavých blogů, prosím o poučení, na základě čeho tak činíte i Vy!? Neberte to prosím jako osobní útok, ale jako dotaz člověka, který si vždycky myslel, že s češtinou nemá problémy a najednou zjistí, že mu možná v něčem ujel vlak... :-(

0 0
možnosti
Foto

Mám pocit, že tam mám chybu z nepozornosti.

0 0
možnosti
Foto

Na Slovensku kdysi vyšel článek Jána Husáka, syna Gustáva Husáka. Když prý jeho otec ležel v nemocnici v Bratislavě, stěžoval si, že za ním na pokoj chodí neustále nějací kněží a přesvědčují jej. On že si to prý nepřeje a chce, aby je k němu nepouštěli. Když pak Gustáv Husák v nemocnici zemřel, tuším Ján Čarnogurský zveřejnil informaci, že prý se Gustáv Husák před smrtí obrátil k Bohu.

Inu, umírající člověk je bezbraný.

0 0
možnosti
Foto

Ta informace není nijak ověřená z nezávislých zdrojů. Byť nevylučuji, že možná.

0 0
možnosti
KV

Ano, aby si mohl Stanislav Vel(i)ký pořídit baráky, o kterých se jeho voličům může jen zdát, prostě musel na pár lidí ušít boudu... Ale takových "velikých" už v naší politice bylo, je a ještě bude, jedno či peníze daruje hodnej strejda nebo se ocitne pět českejch na stole, anebo nedejbože se jen tak náhodou objeví v krabici od bot. Mě spíš vrtá hlavou, že v podobných případech nikdy nešlo např. o zedníka nebo dělníka...

1 1
možnosti
JS

Sice dost pozdě, ale aspoň se omluvil. Na rozdíl od jiných zbohatlých politiků.

0 1
možnosti
Foto

Ostudou není bohatství, ale metody nabytí.

5 0
možnosti
AK

Ja bych ho tedy tak prikre nesoudila. Ja tedy vcera videla zlomeneho a nemocneho cloveka, ktery prijal Krista. Nemam potrebu si do neho jeste kopnout.

2 2
možnosti
Foto

Já do něj nekopu. Jen pokládám otázky, která jsou nepříjemné i pro mě, natož pro něj. Nemoc není žádná omluva.

2 1
možnosti
Foto

Sám jsem vztah k Bohu, respektivě jeho "oficiálnímu poznávání" našel až v relativně pozdním věku, ač určitě nejsem ortodoxním katolíkem...

Ale je to volba srdce, a neměla by fungovat tak, že hledáme jen někoho kdo by nám pofoukal bebí, to pofoukání je jen jedna z částí něčeho mnohem většího, kdy i já dávám jemu. A to mám dojem, náš pan expremier zcela nepochopil, ale je to jen dojem, těžko soudit člověka z nějakého šotu v televizi..., navíc, zrovna to souzení, není "naše práce".

1 0
možnosti
Foto

Ale věřte si čemu chcete. Ale nedělejte si z toho vlastní svatozář.

0 2
možnosti
JP

J82i56ř97í 19P66l30í96v70a

28. 4. 2014 19:01

Přesně napsáno. Ten Standa je nebetyčně drzý. Jak si může myslet, že mu to někdo sežere.

3 2
možnosti
Foto

Já myslím, že je zoufalý. Politické angažmá skončilo fiaskem, majetkové spíše podvodné, a nejednou je mu všeho líto a hledá Boha, aby mu odpustil. Jenže on podvedl Boha i lidi.

Píšu to s vědomím, že nejsem praktikující katolík a Boha vnímám jinak, než skrze církevní preláty.

1 1
možnosti
Foto

Vážený pane Závladský, denár dostává ten, kdo přichází na vinici ráno i pár vteřin před jejím uzavřením. To se však týká těch, kteří na ni chtějí pracovat. Spolu s Vámi sdílím jistý pocit, že Stanislav Gross vstupuje na vinici nikoli s úmyslem pracovat, ale nejspíše ji zprivatizovat ;-).

6 2
možnosti
Foto

Tu biblickou věc znám. A neřekl bych, že zprivatizovat, ale očesat vinici a na majitele vystrčit obě poloviny svého zadního úsměvu (abych zachoval Cimrmanovskou terminologii).

5 2
možnosti
  • Počet článků 651
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1688x
Občan, člověk. Často zděšený z toho, co vidí, slyší, či čte. Který se chce ještě za svého života dožít lepšího režimu, než byl ten rudý…
Ale vidím, že se do toho „socíku“ chce většina lidí v tomto státě vrátit.