Petr Závladský

One way ticket

27. 09. 2015 16:52:00
Xenofobie je strachem z neznámého, ale my jsme (i díky informatice) velmi dobře informováni! Tedy se jedná o strach naopak ze známého, o strach z reálného nebezpečí. A samozřejmě pociťujeme odpor proti hrozícímu násilí.

Připomíná to, modelově, situaci, kdy nějaký podivný a zlovolný propagandista říká:

„Nebojte se, oni přece nejsou takoví, jako vidíte na fotografiích a videích. To je jen hloupé a nepravdivé nálepkování. Naopak, oni vás milují, proto sem přišli. Pravda, může se stát, že někteří nejsou tak úplně kompatibilní. Ale podívejte se na sebe do zrcadla. Vždyť vy také nejste bůhvíjak dokonalí.

Mohlo by se okrajově stát, že budou chtít mít vaše majetky, ale to je naprosto pochopitelné. Vždyť vy vlastně žijete proti nim v odporném luxusu. Sice uznáváme, že jste si jej vybudovali vlastní prací a úsilím celých generací, ale oni neměli to štěstí, ani práci. Tak otevřete svá hnusně zatvrzelá srdce a dejte jim je. Vždyť se podívejte, jak jsou nuzní.

Mnohým se na tu cestu složily celé chudé rodiny, aby zaplatily převozníkům za nebezpečnou cestu přes moře a mnozí ani nedorazili a utopili se. Podívejte se na ty dojímavé fotografie těch ubožáků! Jsou tak nešťastní a tak ubozí!

Pravda, sem-tam se může stát, že vám znásilní manželku, nebo dítě. Ale pochopte, že jsou to mladí muži, se kterými testosteron mává tak, že jim ani nic jiného nezbývá. Tak nebuďte xenofobní, odporní rasisté. To se může stát i bílým, přece.

A že přece požadují svou speciální stravu, vždyť je to logické. Narodili se v prostředí, kde takové špinavosti jako prasata nejedí, mají jinou kulturu i jiné stravovací návyky, tak nebuďte zabednění. Napadlo vás někdy, jak je takové prase špinavé a co všechno sežere? Možná se ve svých zvycích strašně mýlíte. Možná vám nedošlo, že z hlouposti a jen obyčejné nevzdělanosti nevíte, co v sobě takové prase nosí za cizopasníky a různé nemoci. Možná byste měli popřemýšlet, jestli jste se kopírováním zvyků vašich předků nedopustili vlastně hloupého předsudku.

A uznejte sami. Vaše kostely jsou prostě nepřijatelné. Ostatně sami jste z většiny ateisté, takže k čemu takové monumentální baráky. Stejně vám vadilo, že je nějaké pomýlené církve postavily z vašich mozolů a vadí vám jejich preláti. Ani jste jim je nechtěli vrátit. Vlastně máte pravdu. Proč jim to dávat?

Například takovou mešitu pro uspokojení duše skutečných věřících klidně a dobrovolně zaplatí Saúdský princ, i 200 mešit, to vás nebude stát vůbec nic a přece nejste tak odporně nenávistní, abyste nepochopili, že přece muslimové musí někde uspokojovat své duchovní potřeby. Nebo jste tak zaslepení a intolerantní, že nejste schopni pochopit, že muslim nemůže komunikovat s Bohem v těch vašich praštěných stavbách? Nakonec je mu přece jasné, že to je nějaké tmářství, spíše takové vyznávání nějakého barbarského kultu pohanství.

A nakonec, může se i stát, že vás nějaký z těch nových obyvatel rituálně zabije. Samozřejmě, je to nepříjemné, možná bolestivé, ale chápejte, že nemůže jinak. Vždyť přece porušujete a urážíte vše, o čem on ví, že je jediné správné. Raději bychom vám radili se nebránit.

Jistě, někteří z vás zahynou, ale na druhou stranu, je vás stejně moc a nemáte skoro žádnou cenu. Jste hloupí, tlustí, nevěřící psi a xenofobní ještě ke všemu. Chápejte, že to s vámi myslíme dobře. Ta vaše zatracená civilizace nás strašně sere.

Co máme my? Nějakou blbou ropu, která stejně jednou dojde? A vy máte auťáky, baráky, počítače, mobily, žrádlo, pití. Jak to, že to máte jen pro sebe? Kdo vám to dal a proč? Obelhali jste Alláha a on ve své nekonečné dobrotě to neprohlédl. Vy jste jej vlastně strašlivě a nepřijatelně podvedli, a pochopte, že je jedině správné, když to uvedeme do stavu, který vychází z jeho učení.

Protože v Koránu je vše. A to, co tam není, nemůže existovat. Tvrdíte například, že přijde dlouhá zima, kterou neznáme. Ale to přece není pravda. Tu na vás, jako na nevěřící psy, seslal Alláh a dobře udělal. Jakmile nás věřících bude dost, skončí samozřejmě skandinávská polární noc a Alláh nás všechny osvítí věčným světlem a teplem.

Stejně nemáte jinou šanci. Buďto pochopíte jedinou pravdu, nebo pro vás není na světě místa.“

Úmyslně jsem v tom monologu přešel z třetí osoby do první, protože v tom je podstata. A navíc, ani koncept EU vůbec nehovoří o tom, že je to dočasný stav, kdy po odeznění příčin se imigranti vrátí do svých domovů. To je iluzorní! Je to, jak mám uvedeno v titulku, jednosměrná jízdenka. Evropa je terminal station, konečná. Až na ty skutečně válečné a politické uprchlíky se nikdo z nich už domů nevrátí. Budou tu navěky, a čím více z nich to dovolíme, tím více jich zde budeme mít se všemi důsledky. Musíme si uvědomit, a doložil jsem to v minulých článcích statistikami Eurostatu, že těch skutečně ohrožených není ani deset procent z toho veletoku.

Vždy však jsou to manipulátoři, kteří mají ty své recepty koncipovány tak, že oni rozhodují o tom, co je správné a mravné, ale vy jste těmi, kteří se pro ten jejich koncept a účel mají obětovat. Oni sami neuvažují o oběti svého pohodlí a bezpečnosti. Oni nastavují kritéria ostatním, ne sobě.

______________ (hýml, ani obyčejnou čáru není možné vložit!)

Exprezident Klaus je přesvědčen, že velcí evropští lídři a ideologové Evropy masovou migraci chtějí. Jejich cílem je prý totiž vytvoření stavu, kdy v Evropě budou dominovat lidé, kteří nejsou bytostně svázáni staletou minulostí se svými domovskými entitami, národy, státy, zeměmi. Jinými slovy, odvěkým snem utopických ideologů od Marxe po Merkelovou je vytvoření nové Evropy a nového evropského člověka, který se vyznačuje absencí jakýchkoliv vazeb a lehko se tak přizpůsobí vizi sjednocené Evropy.

„Ideálem takového člověka je vykořeněný člověk či migrant odkudsi z jiných světadílů. Migranti mohou být tmelem budoucí sjednocené Evropy. To je hrozivá vize a moc bych prosil každého čtenáře tohoto rozhovoru, aby se nad ní zamyslel,“ říká Klaus.

Europeisté, jejichž cílem je sjednocená Evropa, dle exprezidenta vytvořili dva veliké projekty, které jsou základní cestou zglajchšaltování Evropy – euro a Schengen. „Model Schengenu stejně jako model eura je tichou sabotáží, jak zrušit jednotlivé členské státy. Prostě kvůli Schengenu vznikla krize, tak musí být evropská policie. A tak dále,“ uvádí Klaus s tím, že zbavení se hranic po pádu komunismu byla naše velká euforická chyba.

V rozhovoru pro časopis Týden se Klaus rovněž vyslovil proti přijímání povinných kvót na přerozdělování uprchlíků. Nedávají dle něj smysl, neboť se pořád mění počty běženců a navrch je vyhlášení každého čísla kvót výzvou pro potenciální migranty, aby k nám přišli.

Za naprostý nesmysl považuje exprezident i to, že by u nás běženci nechtěli zůstávat. „Až budou migranti putovat přes Českou republiku, jejíž jméno řada z nich ani nezná, tak zjistí, že se jejich očima Česká republika od Německa v ničem neliší. Že to je stejně vyspělá a bohatá civilizace. Možná dnes nabízí menší prvotní výpomoc, když ten člověk překročí hranice, ale jinak je v tomto smyslu nerozlišitelná od Německa,“ míní Klaus.

Pod čarou je využit text Václava Klause st. pro časopis Týden. Podstata článku je moje.

Napsáno pro Svobodný Svět

Autor: Petr Závladský | karma: 34.13 | přečteno: 1140 ×
Poslední články autora